Glazenwasserij Algemene Schoonmaak Huishoudelijke Hulp Strijkatelier

DCR Dienstencheques

Wij zijn een familiaal bedrijf met gemotiveerde mensen die u graag willen helpen met huishoudelijke taken betaalbaar met voordelige dienstencheques (9 € / uur, 7,20€ na fiscale aftrek).

Wij bieden huishoudelijke hulp aan en beschikken over eigen strijkateliers te Brasschaat, Merksem en Stabroek. Deze zijn professioneel uitgerust om kwalitatief strijkwerk te leveren.

 

Dienstencheque bestellen?

  1.  Inschrijven bij Sodexo (02/4013130, www.dienstencheques-vlaanderen.be of kom gerust naar ons kantoor dan regelen wij dit voor u)
  2. Overschrijving doen aan Sodexo na ontvangst van uw gebruikersnummer (deze moet in de mededeling van de overschrijving
  3. U ontvangt de papieren cheques thuis via de post of elektronische cheques rechtstreeks in uw elektronische portefeuille te beheren via de website.

Meer informatie over dienstencheques?

 Alle informatie vind je op de website www.dienstencheques-vlaanderen.be

Huishoudelijke hulp nodig?

Bezorg ons uw gegevens en voorkeuren en wij stellen vervolgens alles in het werk om zo snel als mogelijk een geschikte, vaste poetshulp voor u te vinden. De wachttijd is afhankelijk van de regio waar u woont, het aantal uren u wenst en de voorkeuren waar we rekening mee moeten houden (zoals dag, uur, enz…) Maar over het algemeen kunnen de meeste klanten enkele weken later al genieten van 2 extra handen in het huishouden.

U betaalt 1 dienstencheque per uur. Daarnaast zullen wij vanaf 1 april een bijkomende klantenbijdrage aanrekenen van 1€ per uur. Hiervoor ontvangt u maandelijks een aparte factuur.

U kan ook steeds met alle vragen, opmerkingen of meldingen terecht bij een vast contactpersoon die u graag verder helpt.

Strijkatelier nodig?

U kan met uw strijk terecht in één van onze strijkateliers te Brasschaat, Merksem of Stabroek.

U brengt u strijk binnen in een wasmand naar keuze en 2 a 3 dagen later kan u deze perfect gestreken en rekening houdend met uw wensen weer komen ophalen.

U betaald bij afhaling 1 dienstencheques per begonnen uur. Om dit te berekenen wordt er met een vast minutensysteem gewerkt. Per soort kledingstuk werd een tarief in minuten vastgelegd. (vb. t-shirt 4 min., hemd 8 min.) De optelling van al deze minuten vormt de prijs die u moet betalen. Met 1 cheques kan u voor 60 minuten betalen.

Indien een dienstencheques niet volledig is opgebruikt, krijgt u voor de te veel betaalde minuten een te goed bon die bij uw volgend bezoek aan onze strijkatelier automatisch van uw saldo wordt afgetrokken. Zo worden de cheques steeds volledig benut. Voor een overzicht van de minuten per kledingstuk, vraag ernaar in één van onze ateliers.